Takservice Växjö

När tog du och kikade över ditt tak senast? Hos oss kan du få hjälp med all typ av takservice året om. Ett regelbundet underhållningsarbete av ditt tak kan hjälpa till att hålla taket i trim i många år framför. Genom vår takservice kan du på så vis få en tydlig bild av hur ditt tak mår och förebygga vattenläckor, fuktskador samt upptäcka andra småskador i ett tidigt skede.

Utförande av takservice

Vänd dig till oss på Kronobergs Tak för att få hjälp med takservice och allt vad underhållsarbete kan innehålla.  Vi ser ill att kolla igenom och inspektera taket noggrant för att kunna upptäcka eventuellt spruckna takpannor eller andra brister som kan finnas i taket. Vid detta tillfälle ser vi till att undersöka vinden och undertaket för att säkerhetsställa att inga tecken på fukt- eller rötskador finns samt utför bortforsling av mossa, löv och andra orenheter från tak och rännor. Skulle det tråkigt nog upptäckas skador så ser våra hantverkare till att anteckna det och att en åtgärd av problemet föreslås omgående.

Bredd inom tak

Vi både byter, renoverar, underhåller och lägger alla olika varianter av tak. Våra jobb utförs med största noggrannhet med bästa kvalitet på stryktåliga material, fullt anpassade för vårt nordiska klimat. I vår kundkrets finns alltifrån kommersiella bolag och privatpersoner till företag, och bostadsrättföreningar. Vi vänder oss till dig som är intresserad av att ha ett välskött och hållbart tak som står pall för dig i alla väder.

Teckna ett prisvärt serviceavtal med oss

Det är ett väldigt klokt val att teckna ett avtal gällande takservice. På så vis behöver du inte tänka mer på ditt tak utan vi ser till att efter en besiktningsman sköta resten. Vanligtvis brukar det handla om att vi en gång om året kommer och ser över ditt tak enligt befintligt protokoll för takunderhåll. Efter varje besiktning och koll vi gjort får du en kopia på protokollet samt en tydlig bild av vilka eventuella åtgärder som krävs för vidare underhåll.

Välrekommenderat förstaval

Med många år inom branschen är vi idag högt rekommenderade från nöjda kunder i Växjö med omnejd. Våra hantverkare har gedigen erfarenhet och all den kunskap som efterfrågas för att förhoppningsvis bli ditt självklara val när det kommer till takservice. Kronobergs Tak står för pålitlighet och kvalité, fullt certifierade för alla typer av takarbeten.

Takservice för dig i Växjö med omnejd

Kronobergs Tak är ditt trygga och säkra val när du är i behov av professionell takservice. Vi bokar gärna in ett möte där vi kommer ut för att inspektera ditt tak och förmedla viktiga åtgärdsförslag. Vi kommer att se till så att du som fastighetsägare vet att taket på din fastighet mår bra. Tveka inte att höra av dig till oss redan idag för en kostnadsfri offert. Vi ser framemot att höra från dig och inleda ett takriktigt samarbete!

VÅRA TJÄNSTER

Takservice

Takrenovering

Takservice

VÅRA
TJÄNSTER

Takrenovering

Takisolering

Takarbete

Gröna tak

Välkommen att kontakta oss. Tel. 0470-489 00