Takrenovering Växjö

Gör ditt trygga och säkra val och vänd dig till oss på Kronobergs Tak i Växjö när du behöver hjälp med din takrenovering. Under årets alla månader ser vi till att byta, renovera och underhålla olika typer av tak åt både företag och privatpersoner. Hos oss jobbar certifierade hantverkare med gedigen erfarenhet och stor kunskap, det mest optimala för en professionell takrenovering.

Seriösa och erfarna hantverkare 

Kronobergs Tak har lång gedigen erfarenhet inom branschen och är välrekommenderade från många nöjda kunder i Växjö med omnejd. Vi eftersträvar långa och goda relationer med våra kunder och vill alltid uppnå största kundnöjdhet. Våra duktiga och pålitliga hantverkare har precis det som krävs för att bli ditt självklara förstahandsval när det kommer till takrenovering. Samtliga anställda hos oss är certifierade för sitt arbete.

Ditt självklara val när det kommer till tak

Idag åtar vi oss jobb i alla tänkbara storlekar, det gäller alltifrån en takrenovering på ett garage eller småhus till större villor och flerfamiljshus. I vår kundkrets finns både företag, bostadsrättsföreningar, kommersiella bolag och privatpersoner. Vi vänder oss till dig som är intresserad av att din fastighet ska ha ett vackert och tåligt tak som står pall för det nordiska klimatet.

Stryktåligt material för vårt nordiska klimat

Oavsett vilket material som ligger på ditt tak från början ser vi till att utföra den typ takrenovering som krävs. Valet av nytt material varierar oftast beroende på vilket typ av utseende man vill ha på sitt tak. De olika materialen passar bra i olika situationer. När vi utför en takrenovering ser vi alltid till att välja det mest stryktåliga materialet. Vid till exempel en renovering av ett tak gjort av plåt eller ytpapp ser vi till att välja en hållbar och väderbeständig variant som är fullt anpassad för vårt nordiska klimat. Vid en renovering av tegeltak, som är en klassiker, ger teglet i sig ett tillräckligt kraftigt och robust skydd som håller i många år framöver. Kronobergs Tak erbjuder även ett flertal tillvalstjänster såsom isolering och andra entreprenadtjänster som kan vara lämpliga för din fastighet.

Önskar du en offert på takrenovering i Växjö?

Är du intresserad av att veta hur vi utför en takrenovering och hur vi på Kronobergs Tak i Växjö kan hjälpa dig på allra bästa sätt? Tveka inte på att ta kontakt med oss redan idag via telefon eller mejl. Vi bokar gärna in en tid för att komma ut och inspektera ditt hus och därefter lämna ett utförligt kostnadsförslag. Där i finns allting inräknat och redovisat för vad som gäller vid just din takrenovering. Vi ser framemot att höra från dig och att du blir vår nästkommande nöjda kund.  Vi vill vara ditt självklara val vid takrenovering i Växjö. 

 Varmt välkommen till oss på Kronobergs Tak!

VÅRA TJÄNSTER

Takservice

Takrenovering

Takservice

VÅRA
TJÄNSTER

Takrenovering

Takisolering

Takarbete

Gröna tak

Välkommen att kontakta oss. Tel. 0470-489 00