takarbete i växjö

Takarbete i Växjö

Att utföra takarbeten och lägga tak som håller i många år framöver är en konst i sig. Det finns många saker att förhålla sig till både när det kommer till kvalité på material och utförande. Anlitar du oss på Kronobergs Tak är du garanterad effektiva och resultatinriktade takläggare som kommer utföra takarbetet helt korrekt utefter din takmodell.

 Noggrann inspektion innan arbetet drar igång

Innan vi påbörjar ett nytt takarbete ser vi alltid till att göra en noggrann inspektion av ditt tak. Inspektionen sker av såväl grund som yttertak vilket gör att du som kund inte riskerar att betala mer än du faktiskt behöver.

 Vi utgår alltid från din taktyp

Beroende på vilket tak du har så ser förutsättningarna olika ut för att förse din fastighet med ett stryktåligt och välfungerande takarbete. En fastighet med ett betongtak har helt andra förutsättningar än ett tak gjort av papp. Skulle du till exempel vilja byta ut ditt plåttak mot ett tegeltak behövs en starkare grund för taket att vila på. En av de viktigaste delarna i alla takarbeten är just underarbetet och grunden. Det är med andra ord flera avgörande aspekter att ta hänsyn till utifrån varje specifikt fall. När vi utför takarbeten i Växjö med omnejd ser vi alltid till att utgå från din taktyp för att uppnå bästa möjliga hållbarhet och slutresultat.

 Skräddarsydda lösningar utefter dina önskemål

Under många års tid har vi nu försett både företag, privatpersoner och bostadsrättsföreningar med tak som håller i längden. Utifrån varje kunds önskemål ser vi till att skräddarsy lösningar när det gäller både design och material. Det enda du behöver göra är att bestämma dig för vilket tak du vill ha eller byta till så ser vi till att lösa resten.

Ta del av vår expertis med kvalitét och resultat i fokus

Hos oss på Kronobergs Tak får du ditt takarbete utfört med på höga krav på både kvalité och etik. Tackvare välutbildade takläggare som är resultatinriktade, noggranna och effektiva kan du förvänta dig ett resultat i högsta klass. Samtliga av våra anställda är utrustade med de senaste verktygen och arbetar med moderna tekniker för att kunna leverera takarbeten på bästa möjliga sätt. Vi har dessutom miljön i åtanke i vårt dagliga arbete, något som för oss är en självklarhet. Även inom bygg- och takbranschen vill vi se till att främja för en bättre och mer klimatsmart miljö.

Ditt självklara val vid takarbete i Växjö

Med en strävan om att alltid tänka utanför ramarna och utföra varje takarbete i toppklass vill vi oupphörligt vara ditt självklara val när det kommer till allt inom tak i Växjö. Önskar du en kostnadsfri offert eller vill veta mer om hur vi på Kronobergs Tak kan hjälpa just dig? Tveka inte att ta kontakt med oss redan idag så ska vi se till att hitta bästa lösningen för dig och ditt tak.

VÅRA TJÄNSTER

Takservice

Takrenovering

Takservice

VÅRA
TJÄNSTER

Takrenovering

Takisolering

Takarbete

Gröna tak

Välkommen att kontakta oss. Tel. 0470-489 00