Företaget

Kontakta oss när det gäller ditt tak. Vi utför entreprendarbeten med tätskikt, tillbehör, isolering och brandventilation.
Dessutom svarar vi gärna för service och löpande underhåll av taket. Vi kan också se till att ditt tak blir en säker arbetsplats.

När det gäller tak, samverkar vi med Icopal, en av världens ledande producenter av tätskiktsprodukter.

Självfallet lämnar vi fullgoda garantier på vårt arbete.
Läs mer om vårt erbjudande under garantier.

Vi har funnits sedan 1998 och har idag 18 anställda i vår verksamhet.

Vårt kontor och lager finns i Växjö men vi utför takarbete i hela Kronobergs län.

Kronobergs Tak – en del av Teqt Group

Teqt Group har förvärvat Kronobergs Tak AB i Växjö, det marknadsledande takentreprenadföretaget i Kronobergs län. VD Miro Fekete och vice VD Ted Fekete kommer fortsätta att vara aktiva i verksamheten.

Stefan Lind, VD på Teqt Group, kommenterar:

”Kronobergs Tak har med hög kvalitet och skickliga och pålitliga medarbetare byggt upp en stabil verksamhet där kunderna alltid känner att de är i fokus. Att vi nu får en stark representation i Kronoberg är ett glädjande steg framåt för Teqt Group.”

Team ICOPAL

Icopal AB är en del av BMI Group AB och tillsammans har sammansättningen mer än 165 års erfarenhet av taktäckning. De är även Europas största tillverkare av takavvattning, låglutande och branta tak.

Som Europas största tillverkare av tak har Icopal ett brett sortiment av flera varianter på produkter som skyddar huset mot alltifrån vatten och fukt, till värme, kyla, brand och radon.

Garantier

Företaget arbetar i samverkan med Icopal AB, våra entreprenader omfattas av 10+5 total trygghet i samverkan med företaget Tätskiktsgarantier i Norden AB™ samt Icopals Fullgörandegaranti.

Fullgörandegarantin innebär att Icopal övertar ansvaret för entreprenadens genomförande, inklusive besiktningar och garantier. Detta om något oförutsett skulle drabba oss under arbetets gång.

Genom vår samarbete med Tätskiktsgarantier i Norden kan vi erbjuda ett unikt trygghetspaket som utöver vår tvååriga byggaranti ger en åttaårig ansvarsutfästelse. Som totalt ger minst 10 års garanterat tätt tak. Utöver det ingår dessutom 5 års materialgaranti. Det bästa av allt är att garantin ingår i priset.

Kvalitet & miljö

Företaget arbetar med system som omfattar kvalitet, miljö och arbetsförhållanden.

Sedan lång tid tillbaka har vi en uttalad kvalitets- och miljöpolicy. Vi tillhandahåller miljövarudeklarationer för de produkter vi arbetar med samt varuinformationsblad med uppgift om vilka ämnen som ingår i våra produkter och hur de ska hanteras.

Du är naturligtvis välkommen att kontakta oss för ytterligare information.

Välkommen att kontakta oss!

Telefon: 0470-489 00